Leto, D. (2021). Upravljanje procesima kvalitete i sigurnosti u prehrambenoj industriji : Stručni završni rad (Završni rad). Zaprešić: Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:102101
Leto, Domagoj. "Upravljanje procesima kvalitete i sigurnosti u prehrambenoj industriji : Stručni završni rad." Završni rad, Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:102101
Leto, Domagoj. "Upravljanje procesima kvalitete i sigurnosti u prehrambenoj industriji : Stručni završni rad." Završni rad, Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:102101
Leto, D. (2021). 'Upravljanje procesima kvalitete i sigurnosti u prehrambenoj industriji : Stručni završni rad', Završni rad, Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić, citirano: 31.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:102101
Leto D. Upravljanje procesima kvalitete i sigurnosti u prehrambenoj industriji : Stručni završni rad [Završni rad]. Zaprešić: Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić; 2021 [pristupljeno 31.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:102101
D. Leto, "Upravljanje procesima kvalitete i sigurnosti u prehrambenoj industriji : Stručni završni rad", Završni rad, Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić, Zaprešić, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:102101