prikaz prve stranice dokumenta Upravljanje procesima kvalitete i sigurnosti u prehrambenoj industriji
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Upravljanje procesima kvalitete i sigurnosti u prehrambenoj industriji
Stručni završni rad

Leto, Domagoj
Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić
Katedra za ekonomiju, menadžment i marketing

Citirajte ovaj rad

Leto, D. (2021). Upravljanje procesima kvalitete i sigurnosti u prehrambenoj industriji : Stručni završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:102101

Leto, Domagoj. "Upravljanje procesima kvalitete i sigurnosti u prehrambenoj industriji : Stručni završni rad." Završni rad, Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:102101

Leto, Domagoj. "Upravljanje procesima kvalitete i sigurnosti u prehrambenoj industriji : Stručni završni rad." Završni rad, Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:102101

Leto, D. (2021). 'Upravljanje procesima kvalitete i sigurnosti u prehrambenoj industriji : Stručni završni rad', Završni rad, Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić, citirano: 10.08.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:102101

Leto D. Upravljanje procesima kvalitete i sigurnosti u prehrambenoj industriji : Stručni završni rad [Završni rad]. Zaprešić: Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić; 2021 [pristupljeno 10.08.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:102101

D. Leto, "Upravljanje procesima kvalitete i sigurnosti u prehrambenoj industriji : Stručni završni rad", Završni rad, Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić, Zaprešić, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:102101

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.