prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj emocionalne inteligencije na kvalitetu vodstva u suvremenom poslovanju
Rad nije dostupan
specijalistički diplomski stručni
Utjecaj emocionalne inteligencije na kvalitetu vodstva u suvremenom poslovanju
Specijalistički završni rad

Gudac, Katarina
Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić
Katedra za ekonomiju, menadžment i marketing

Citirajte ovaj rad

Gudac, K. (2022). Utjecaj emocionalne inteligencije na kvalitetu vodstva u suvremenom poslovanju : Specijalistički završni rad (Specijalistički diplomski stručni). Zaprešić: Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:155260

Gudac, Katarina. "Utjecaj emocionalne inteligencije na kvalitetu vodstva u suvremenom poslovanju : Specijalistički završni rad." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:155260

Gudac, Katarina. "Utjecaj emocionalne inteligencije na kvalitetu vodstva u suvremenom poslovanju : Specijalistički završni rad." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:155260

Gudac, K. (2022). 'Utjecaj emocionalne inteligencije na kvalitetu vodstva u suvremenom poslovanju : Specijalistički završni rad', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić, citirano: 24.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:155260

Gudac K. Utjecaj emocionalne inteligencije na kvalitetu vodstva u suvremenom poslovanju : Specijalistički završni rad [Specijalistički diplomski stručni]. Zaprešić: Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić; 2022 [pristupljeno 24.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:155260

K. Gudac, "Utjecaj emocionalne inteligencije na kvalitetu vodstva u suvremenom poslovanju : Specijalistički završni rad", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić, Zaprešić, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:155260

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.