prikaz prve stranice dokumenta Eno gastronomija kao kulturni turistički resurs na primjeru Plešivičke vinske ceste
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Eno gastronomija kao kulturni turistički resurs na primjeru Plešivičke vinske ceste
Stručni završni rad

Juraj, Valentina
Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić
Katedra za ekonomiju, menadžment i marketing

Citirajte ovaj rad

Juraj, V. (2019). Eno gastronomija kao kulturni turistički resurs na primjeru Plešivičke vinske ceste : Stručni završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:165202

Juraj, Valentina. "Eno gastronomija kao kulturni turistički resurs na primjeru Plešivičke vinske ceste : Stručni završni rad." Završni rad, Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:165202

Juraj, Valentina. "Eno gastronomija kao kulturni turistički resurs na primjeru Plešivičke vinske ceste : Stručni završni rad." Završni rad, Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:165202

Juraj, V. (2019). 'Eno gastronomija kao kulturni turistički resurs na primjeru Plešivičke vinske ceste : Stručni završni rad', Završni rad, Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić, citirano: 17.05.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:165202

Juraj V. Eno gastronomija kao kulturni turistički resurs na primjeru Plešivičke vinske ceste : Stručni završni rad [Završni rad]. Zaprešić: Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić; 2019 [pristupljeno 17.05.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:165202

V. Juraj, "Eno gastronomija kao kulturni turistički resurs na primjeru Plešivičke vinske ceste : Stručni završni rad", Završni rad, Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić, Zaprešić, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:165202

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.