Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić Katedra za ekonomiju, menadžment i marketing
Citirajte ovaj rad
Juroš, M. (2021). Poduzetništvo i konkurentnost u prehrambenoj industriji : Stručni završni rad (Završni rad). Zaprešić: Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:467744
Juroš, Mirjana. "Poduzetništvo i konkurentnost u prehrambenoj industriji : Stručni završni rad." Završni rad, Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:467744
Juroš, Mirjana. "Poduzetništvo i konkurentnost u prehrambenoj industriji : Stručni završni rad." Završni rad, Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:467744
Juroš, M. (2021). 'Poduzetništvo i konkurentnost u prehrambenoj industriji : Stručni završni rad', Završni rad, Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:467744
Juroš M. Poduzetništvo i konkurentnost u prehrambenoj industriji : Stručni završni rad [Završni rad]. Zaprešić: Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić; 2021 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:467744
M. Juroš, "Poduzetništvo i konkurentnost u prehrambenoj industriji : Stručni završni rad", Završni rad, Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić, Zaprešić, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:467744