završni rad
Poduzetništvo i konkurentnost u prehrambenoj industriji
Stručni završni rad

Juroš, Mirjana
Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić
Katedra za ekonomiju, menadžment i marketing

Citirajte ovaj rad

Juroš, M. (2021). Poduzetništvo i konkurentnost u prehrambenoj industriji : Stručni završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:467744

Juroš, Mirjana. "Poduzetništvo i konkurentnost u prehrambenoj industriji : Stručni završni rad." Završni rad, Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:467744

Juroš, Mirjana. "Poduzetništvo i konkurentnost u prehrambenoj industriji : Stručni završni rad." Završni rad, Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:467744

Juroš, M. (2021). 'Poduzetništvo i konkurentnost u prehrambenoj industriji : Stručni završni rad', Završni rad, Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić, citirano: 26.11.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:467744

Juroš M. Poduzetništvo i konkurentnost u prehrambenoj industriji : Stručni završni rad [Završni rad]. Zaprešić: Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić; 2021 [pristupljeno 26.11.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:467744

M. Juroš, "Poduzetništvo i konkurentnost u prehrambenoj industriji : Stručni završni rad", Završni rad, Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić, Zaprešić, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:467744

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.