završni rad
Mogućnosti korištenja internetskih društvenih mreža za unapređenje ugostiteljsko-turističke ponude na primjeru odabranog poduzeća
Stručni završni rad

Živičnjak, Marko
Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić
Katedra za informacijske i komunikacijske znanosti

Citirajte ovaj rad

Živičnjak, M. (2023). Mogućnosti korištenja internetskih društvenih mreža za unapređenje ugostiteljsko-turističke ponude na primjeru odabranog poduzeća : Stručni završni rad (Završni rad). Zaprešić: Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:204677

Živičnjak, Marko. "Mogućnosti korištenja internetskih društvenih mreža za unapređenje ugostiteljsko-turističke ponude na primjeru odabranog poduzeća : Stručni završni rad." Završni rad, Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:204677

Živičnjak, Marko. "Mogućnosti korištenja internetskih društvenih mreža za unapređenje ugostiteljsko-turističke ponude na primjeru odabranog poduzeća : Stručni završni rad." Završni rad, Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:204677

Živičnjak, M. (2023). 'Mogućnosti korištenja internetskih društvenih mreža za unapređenje ugostiteljsko-turističke ponude na primjeru odabranog poduzeća : Stručni završni rad', Završni rad, Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić, citirano: 14.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:204677

Živičnjak M. Mogućnosti korištenja internetskih društvenih mreža za unapređenje ugostiteljsko-turističke ponude na primjeru odabranog poduzeća : Stručni završni rad [Završni rad]. Zaprešić: Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić; 2023 [pristupljeno 14.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:204677

M. Živičnjak, "Mogućnosti korištenja internetskih društvenih mreža za unapređenje ugostiteljsko-turističke ponude na primjeru odabranog poduzeća : Stručni završni rad", Završni rad, Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić, Zaprešić, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:204677

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.