prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj menadžerskih znanja i vještina na konkurentnost poslovanja u turizmu
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj menadžerskih znanja i vještina na konkurentnost poslovanja u turizmu
Specijalistički završni rad

Kalac, Dino
The University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić
Chair of Economics, Management and Marketing

Cite this document

Kalac, D. (2023). Utjecaj menadžerskih znanja i vještina na konkurentnost poslovanja u turizmu : Specijalistički završni rad (Master's thesis). Zaprešić: The University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:438186

Kalac, Dino. "Utjecaj menadžerskih znanja i vještina na konkurentnost poslovanja u turizmu : Specijalistički završni rad." Master's thesis, The University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:438186

Kalac, Dino. "Utjecaj menadžerskih znanja i vještina na konkurentnost poslovanja u turizmu : Specijalistički završni rad." Master's thesis, The University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:438186

Kalac, D. (2023). 'Utjecaj menadžerskih znanja i vještina na konkurentnost poslovanja u turizmu : Specijalistički završni rad', Master's thesis, The University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić, accessed 14 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:438186

Kalac D. Utjecaj menadžerskih znanja i vještina na konkurentnost poslovanja u turizmu : Specijalistički završni rad [Master's thesis]. Zaprešić: The University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić; 2023 [cited 2024 November 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:438186

D. Kalac, "Utjecaj menadžerskih znanja i vještina na konkurentnost poslovanja u turizmu : Specijalistički završni rad", Master's thesis, The University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić, Zaprešić, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:438186

Please login to the repository to save this object to your list.