prikaz prve stranice dokumenta Računovodstvena metodologija godišnjih obračuna u proizvodnoj djelatnosti
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Računovodstvena metodologija godišnjih obračuna u proizvodnoj djelatnosti
Stručni završni rad

Filipec Premrl, Tanja
The University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić
Chair of Finance and Accounting

Cite this document

Filipec Premrl, T. (2019). Računovodstvena metodologija godišnjih obračuna u proizvodnoj djelatnosti : Stručni završni rad (Undergraduate thesis). Zaprešić: The University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:519161

Filipec Premrl, Tanja. "Računovodstvena metodologija godišnjih obračuna u proizvodnoj djelatnosti : Stručni završni rad." Undergraduate thesis, The University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:519161

Filipec Premrl, Tanja. "Računovodstvena metodologija godišnjih obračuna u proizvodnoj djelatnosti : Stručni završni rad." Undergraduate thesis, The University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:519161

Filipec Premrl, T. (2019). 'Računovodstvena metodologija godišnjih obračuna u proizvodnoj djelatnosti : Stručni završni rad', Undergraduate thesis, The University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić, accessed 23 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:519161

Filipec Premrl T. Računovodstvena metodologija godišnjih obračuna u proizvodnoj djelatnosti : Stručni završni rad [Undergraduate thesis]. Zaprešić: The University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić; 2019 [cited 2024 April 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:519161

T. Filipec Premrl, "Računovodstvena metodologija godišnjih obračuna u proizvodnoj djelatnosti : Stručni završni rad", Undergraduate thesis, The University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić, Zaprešić, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:519161

Please login to the repository to save this object to your list.