prikaz prve stranice dokumenta Uvođenje HACCP u gospodarsku praksu
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Uvođenje HACCP u gospodarsku praksu
Stručni završni rad

Milić Dragun, Petra
Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić
Katedra za ekonomiju, menadžment i marketing

Citirajte ovaj rad

Milić Dragun, P. (2020). Uvođenje HACCP u gospodarsku praksu : Stručni završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:705482

Milić Dragun, Petra. "Uvođenje HACCP u gospodarsku praksu : Stručni završni rad." Završni rad, Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:705482

Milić Dragun, Petra. "Uvođenje HACCP u gospodarsku praksu : Stručni završni rad." Završni rad, Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:705482

Milić Dragun, P. (2020). 'Uvođenje HACCP u gospodarsku praksu : Stručni završni rad', Završni rad, Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić, citirano: 02.12.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:705482

Milić Dragun P. Uvođenje HACCP u gospodarsku praksu : Stručni završni rad [Završni rad]. Zaprešić: Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić; 2020 [pristupljeno 02.12.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:705482

P. Milić Dragun, "Uvođenje HACCP u gospodarsku praksu : Stručni završni rad", Završni rad, Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić, Zaprešić, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:705482

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.