Levar, I. (2021). Poslovni plan na primjeru restorana talijanske kuhinje : Specijalistički završni rad (Specijalistički diplomski stručni). Zaprešić: Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:593069
Levar, Iva. "Poslovni plan na primjeru restorana talijanske kuhinje : Specijalistički završni rad." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:593069
Levar, Iva. "Poslovni plan na primjeru restorana talijanske kuhinje : Specijalistički završni rad." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:593069
Levar, I. (2021). 'Poslovni plan na primjeru restorana talijanske kuhinje : Specijalistički završni rad', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić, citirano: 08.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:593069
Levar I. Poslovni plan na primjeru restorana talijanske kuhinje : Specijalistički završni rad [Specijalistički diplomski stručni]. Zaprešić: Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić; 2021 [pristupljeno 08.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:593069
I. Levar, "Poslovni plan na primjeru restorana talijanske kuhinje : Specijalistički završni rad", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić, Zaprešić, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:593069