prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj menadžerskih znanja i vještina na konkurentnost poslovanja u turizmu
Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
Utjecaj menadžerskih znanja i vještina na konkurentnost poslovanja u turizmu
Specijalistički završni rad

Kalac, Dino
Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić
Katedra za ekonomiju, menadžment i marketing

Citirajte ovaj rad

Kalac, D. (2023). Utjecaj menadžerskih znanja i vještina na konkurentnost poslovanja u turizmu : Specijalistički završni rad (Specijalistički diplomski stručni). Zaprešić: Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:438186

Kalac, Dino. "Utjecaj menadžerskih znanja i vještina na konkurentnost poslovanja u turizmu : Specijalistički završni rad." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:438186

Kalac, Dino. "Utjecaj menadžerskih znanja i vještina na konkurentnost poslovanja u turizmu : Specijalistički završni rad." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:438186

Kalac, D. (2023). 'Utjecaj menadžerskih znanja i vještina na konkurentnost poslovanja u turizmu : Specijalistički završni rad', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić, citirano: 26.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:438186

Kalac D. Utjecaj menadžerskih znanja i vještina na konkurentnost poslovanja u turizmu : Specijalistički završni rad [Specijalistički diplomski stručni]. Zaprešić: Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić; 2023 [pristupljeno 26.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:438186

D. Kalac, "Utjecaj menadžerskih znanja i vještina na konkurentnost poslovanja u turizmu : Specijalistički završni rad", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić, Zaprešić, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:438186

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.