Juraj, V. (2019). Eno gastronomija kao kulturni turistički resurs na primjeru Plešivičke vinske ceste : Stručni završni rad (Undergraduate thesis). Zaprešić: The University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:165202
Juraj, Valentina. "Eno gastronomija kao kulturni turistički resurs na primjeru Plešivičke vinske ceste : Stručni završni rad." Undergraduate thesis, The University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:165202
Juraj, Valentina. "Eno gastronomija kao kulturni turistički resurs na primjeru Plešivičke vinske ceste : Stručni završni rad." Undergraduate thesis, The University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:165202
Juraj, V. (2019). 'Eno gastronomija kao kulturni turistički resurs na primjeru Plešivičke vinske ceste : Stručni završni rad', Undergraduate thesis, The University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić, accessed 12 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:165202
Juraj V. Eno gastronomija kao kulturni turistički resurs na primjeru Plešivičke vinske ceste : Stručni završni rad [Undergraduate thesis]. Zaprešić: The University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić; 2019 [cited 2024 November 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:165202
V. Juraj, "Eno gastronomija kao kulturni turistički resurs na primjeru Plešivičke vinske ceste : Stručni završni rad", Undergraduate thesis, The University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić, Zaprešić, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:165202