prikaz prve stranice dokumenta Eno gastronomija kao kulturni turistički resurs na primjeru Plešivičke vinske ceste
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Eno gastronomija kao kulturni turistički resurs na primjeru Plešivičke vinske ceste
Stručni završni rad

Juraj, Valentina
The University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić
Chair of Economics, Management and Marketing

Cite this document

Juraj, V. (2019). Eno gastronomija kao kulturni turistički resurs na primjeru Plešivičke vinske ceste : Stručni završni rad (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:165202

Juraj, Valentina. "Eno gastronomija kao kulturni turistički resurs na primjeru Plešivičke vinske ceste : Stručni završni rad." Undergraduate thesis, The University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:165202

Juraj, Valentina. "Eno gastronomija kao kulturni turistički resurs na primjeru Plešivičke vinske ceste : Stručni završni rad." Undergraduate thesis, The University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:165202

Juraj, V. (2019). 'Eno gastronomija kao kulturni turistički resurs na primjeru Plešivičke vinske ceste : Stručni završni rad', Undergraduate thesis, The University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić, accessed 29 July 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:165202

Juraj V. Eno gastronomija kao kulturni turistički resurs na primjeru Plešivičke vinske ceste : Stručni završni rad [Undergraduate thesis]. Zaprešić: The University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić; 2019 [cited 2022 July 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:165202

V. Juraj, "Eno gastronomija kao kulturni turistički resurs na primjeru Plešivičke vinske ceste : Stručni završni rad", Undergraduate thesis, The University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić, Zaprešić, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:129:165202

Please login to the repository to save this object to your list.